sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Punkki perrrkele minkä teit....

Vietin ihanan ja rentouttavan Hanko viikonlopun naisenergiaa imien. Pääsin perille tosin vasta perjantai iltana vähän ennen kymmentä, kun omat jäätreenit loppuivat vasta kahdeksalta ja siitä jatkoin kaupan kautta Hankoon. Viikonloppu kului saunoen ja paljussa rentoutuen, sohvalla löhöten, hyvää ruokaa nautiskellen ja hyvin nukutuilla yöunilla sinetöiden.

 Ainoa vika viikonlopussa oli se, että löysin kotoa reidestäni PUNKIN. YÖK, en tiedä mikä vikatikki on tämän maailmankaikkeuden luoneella henkilöllä käynyt, kun on nekin shittiäiset tänne maan päälle luonut. Ei siis mitään hyötyä voi niistä olla elämän kiertokululle. Meillä oli ihana koirakin mukana joka on myrkytetty punkkeja vastaan. Ehkä tämä punkki tsuppaili koiran karvoilla, haistoi myrkyn ja samassa huomasi muhevat reiteni ja ajatteli, että nythän minulle joulun lykkäsi jo lokakuussa, kun pääsen noin muhkeaan lihaan käsiksi.

Mutta nyt veti punkki lyhyimmän tikun, kun huomasin sen tossa keskellä pulleaa reittäni. Ei ollut kerennyt ruokailla montaa tuntia vaan tuli nopeasti juoksulounaat tälle yksilölle, kun pinseteillä irroitin ällötyksen irti.










Maistoin ensimmäisen kerran latva- artisokkaa, oli muuten mukavan makuinen uusi tuttavuus. Vielä kun sitä dippailimme hyvään valkosipulivoitahnaan niin makunautinto oli taattu.

6 kommenttia:

 1. Hyi punkkeja 😖 Meillä pari vuotta sitten löytyi koirasta kaksi ja kissasta yksi, sen koommin ei ole noita ällötyksiä näkynyt.

  Tuo mekko on tosi kiva. Olen itselleni jonjonkin aikaa himoinnut kulkamekkoa, mutta emmin, kun saattaa jäädä niin vähälle käytölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Lakulta löytyi tänä vuonna viitisen punkkia, mutta kun ei viitsi niitä myrkkyjäkään kauheasti koiran iholle viljellä.

   Onneksi tämäkin kukkamekko suht edullinen niin vaikkei enää ensi vuonna käyttäisi niin ei harmita. Vaikka minä olen kyllä sellainen hamstraaja ja säästän vaatteet, ja sitten odotan kun menee se n. 5 vuotta ja kukkamekot ovatkin taas muodissa :)

   Poista
 2. Punkit ovat kyllä inhottavia ja niissä on vielä se borrelioosiriskikin :(
  Kaunis asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, totta ällöttävyyden lisäksi tartuttavat vielä borrelioosia ja puutiaisaivokuumetta.

   Poista
 3. Tää oli kyllä yksi vuoden hauskimpia postauksia. Punkille tuli joulu lokakuussa :D
  Todellisuudessa se herkutteli mun synttäribuffetissa joka tarjoiltiin hieman liian aikaisin. Kiitos ihanasta postauksesta vaikka ei se punkki nyt ihana olekaan kenenkään iholla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Punkit on kyllä niin ällöjä. Lakulla oli kerran sellainen suklaarusinan kokoinen suupielessä, yök

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.