tiistai 6. helmikuuta 2018

Työskentelyä jäähallissa vai jäätiköllä ...

Mä en ymmärrä miten mulla on kiireemmät päivät kuin ennen yrittäjäksi siirtymistä ja teen kuitenkin valmennustunteja vähemmän kuin seuratyössä ;) Oon kyllä niin huono sanomaan ei, kun kysytään kilpailuiden tuomaristoon, että usein lähden viikonlopuksi kisapaikkakunnalle. Näin kävi myös menneenä viikonloppuna, perjantai iltana autolla Kouvolaan (hotellilla vasta yhdentoista aikaan) ja aamulla kahdeksalta hallille ja kotona illalla vasta yhdeksän jälkeen. Lauantai iltaan ei sitten muuta kuulunutkaan kuin sauna ja sänky.

Sunnuntaina olikin sitten karu todellisuus edessä, kun valmennustunnit olivat Vihdin harjoitushallissa ja pakkasta -14 astetta. Luistelijat joutuivat tulemaan jäälle toppatakeissa eli ei siinä paljon kaksoishyppyjä tehdä kun olet pukeutunut kuin olisit lähdössä jäätikölle. Yhdellä luistelijalla vesi jäätyi juomapulloon hileiksi treenien aikana. Minä olin luistimilla ensimmäiset kolme tuntia, mutta sitten piti luovuttaa ja vaihtaa Uggit jalkaan lopuksi 20 minuutiksi. Kun pääsin autoon niin penkinlämmitin ja puhaltimet täysille ja vasta kotipihassa (tunnin kuluttua treenien loppumisesta) varpaani olivat lämpimät.

Pakkanen onneksi hieman hellittänyt ja tällaisella vaalealla, mutta lämpimällä asulla olin eilen liikenteessä.
takki ja pipo- Zara
kashmirhousut- Andiata
kengät- Moon Boots (Dopp)
villatakki- Part Two
huivi- LV
brooch- Chanel

6 kommenttia:

 1. Onpas hallissa ollut kylmää :(
  Kiva asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin oli, tää päivä veti kyllä pohjat :(

   Poista
 2. Ihanaa kun olit lauantaina arvioimassa meidän mussukkaa :)

  VastaaPoista
 3. Huh, olipas sulla kylmä työkeikka. Ite olen sellanen vilukissa, ettei mikää vaate tahdo riittää.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samatäällä, kotona cashmire housut, neule aina päällä ja jalassa vielä lampaankarvasta tehnyt töppöset ja takka päällä :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.