perjantai 29. toukokuuta 2020

Kukkahousuillla viikonlopun viettoon

Tämä viikko olikin sitten sellaista hullunmyllyä ja tunteiden vuoristorataa, että toista samanlaista ei vähään aikaan kaivata. Sain tiistaina tiedon, että kesäleirini onkin peruttu Holiday Club Saimaalla. Leirille oli tulossa yli 120 luistelijaa ja mukaan tulevat vanhemmat ja perheet. No sitten äkkiä puhelua valmentajakolleegoille ja mietintää uudesta paikasta. Sain kuin sainkin jäät järjestymään Pajulahden Urheiluopistolta (olen muuten opiskellut siellä liikunnanohjaajaksi 1989-1992).

Tietokoneen ja laskimen ääressä on nyt vietetty pari päivää ja tehty uudet leirit, ilmoittautumiset ym. Mietinkin, että jatkossa pitää pyytää jonkin näköinen sanktio mikäli leiri perutaan näin lähellä ajankohtaa, minulta meni ainakin kahden viikon työtunnit leirin järjestämiseen joka ei sitten toteudukkaan :(

 Löysin nämä trikoohousut Zarasta viime viikolla ja olihan ne pakko ostaa kesäpäivien iloksi. Ja keltaisten tennarien kaveriksi ostetut vihreät tennarit ovatkin aivan samaa väriä housujen vihreän.kanssa.

1 kommentti:

  1. Onpas kiva housut ja muutenkin ihanan raikas kokonaisuus!

    Tänä keväänä on peruttu aika paljon, siirretty vielä enemmän. Aika monen tyyppisten tapahtumien järjestäjänä symppaan kyllä valtavasti, mä vaan harrastan eikä työ ole siitä kiinni, olisi varmasti stressi vähän eri tasolla.

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.