keskiviikko 23. helmikuuta 2022

Vuosi 2021

 No huh huh. Edellisestä postauksesta on kulunut aikaa jo lähes vuosi. Mihin tämä aika oikein häviää. Onko teilläkin (mikäli siellä enää yhtään lukijaa edes on) niin sellainen olo, että on vaikea hahmottaa tai kohdistaa asioita tarkkaan aikaan, että oliko se se tapahtuma Koronan ensimmäinen talvi vai kevät vai syksy vai ...

Kerrotaanpa lyhyesti mitä tässä on sitten vajaan vuoden aikana tapahtunut:- Keväällä 2021 sanoin itseni irti Elixialta ja siirryin Kodit.io:lle töihin. Olen aina haaveillut kiinteistövälittäjän ammatista ja kun siihen tuli mahdollisuus niin ei muuta kuin tuumasta toimeen. Kesä menikin sitten asuntokauppoja tehden ja pidin kaksi taitoluisteluleiriä. Leirit olivat Pajulahdessa ja Kisakalliossa. En missään nimessä ole lopettanut valmennusta, on se niin rakas työ minulle.-


Kesäkuussa rakas tyttäreni kirjoitti ylioppilaaksi ja vielä hyvillä papereilla. Ei meinaan ole ollut helppoa opiskelijoilla, kun puolet lukiosta oli etänä, mutta sopi hyvin näköjään tuolle minun yökyöpelille. Ensimmäisissä juhlissa oli ihan pieni porukka ja toiset juhlat pidimme sitten elokuussa. Tytär muuttikin sitten elokuussa Vaasaan, kun pääsi opiskelemaan hallintotieteitä. Isolla pakettiautolla käytiin viemässä tavarat hänen vuokra-asuntoon ja voi kuinka kaunis ja siisti koti tyttärelle tulikin. - Syksyllä sitten vanha PT asiakkaani Tea sai houkuteltua minut omaan toimistoonsa Pro Room:lle Tuusulaan eli vaihdoin välitysfirmaa, mutta työnkuva ei tietenkään muuttunut muuten kuin että teen välityspuolta nykyään myös yrittäjänä niin kuin taitoluisteluvalmennustakin.
- Marraskuussa oli pimeyden ja sateiden lisäksi surun kuukausi. Äiti kuoli marraskuun 17. päivä aika yhtäkkiä 92- vuotiaana. Hän sairasti diabetesta ja pitkäaikaisen varvastulehduksen seurauksena jalkaa tuli kuolio ja sitten se olikin menoa. Onneksi äidillä oli hyvä hoitopaikka ja sai asua omassa kotonaan kevääseen 2021 saakka.


- Joulua vietimme sisareni luona ja Uusivuosikin meni autoillen. Olen iän karttuessa vähentänyt alkoholin nauttimista todella paljon, mietinkin yksi päivä, että ei tekisi tiukkaa lopettaa sitä kokonaan.


- Vuosi 2022 on tehty töitä, valmennettu ja totuteltu asumaan Lakun kanssa kahdestaan vaikkakin tytär on ollut poissa Vaasasta joulukuusta saakka ja asunut minun luonani, kun ei yliopistolla ole mitään luentoja. 


- Rakkausrintamalla ei mitään uutta kerrottavaa eli sinkkuna painellaan varmasti eläkeikään saakka :)


1 kommentti:

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.