tiistai 19. tammikuuta 2016

Myynnissä Louis Vuitton Delightfull MM laukku, blogikirppis

LAUKKU ON MYYTY

Myynnissä kesällä ostettu Louis Vuittonin Delightfull MM laukku, ei käytönjälkiä, vuori puhdas, kevyt patina nahkaosissa, vanhempaa mallia oleva Delightfull eli mukana ei tule avainlenksua. Mukaan aitoustodistus ja kopio kuitista, dustbag. Koko 42 cm x 33 cm x 15 cm. Sisään mahtuu puoliomaisuutta ja sitä voi käyttää crossbodyna esim. Keepall hihnan kanssa. Laukun voi maksaa myös 2-3 erässä, mutta postitus vasta sitten kun koko summa maksettuna. Hintapyyntö tälle laukulle on 850€ sisältää postituksen pakettina seurantakoodilla. Uuden vastaavan laukun hinta on tällä hetkellä 1040€

11 kommenttia:

 1. Voi kuosi olis oikea mutta malli ei. Tuota katselin kesällä mutta pienemmässä koossa mutta silti haaveekseni jäi Totally.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kyllä se Totally vielä sun käsivarsille pääsee. Pitääpä pitää silmät auki tuolla FB:n LV kirppariosastolla sua ajatellen.

   Poista
  2. Kiitos. Saa kyl ilmoitella jos se sinne ilmaantuu. Pienempi versio siis.

   Poista
 2. Paljonkohan tuosta pitäisi maksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, hintakin olisi ollut hyvä lisätä :) Eli hinta on 850€, uuden laukun hintahan tällä hetkellä on 1040€

   Poista
 3. Voi ihanuus :) Tää on kyllä kivan näkönen veska, halunnu kauan neverfullia ja tämä vetää jo vertoja sille :D
  -Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Krista, tämä Delightfull mahduttaa sisäänsä varmaan samat tavarat kuin Neferfull (kansiot eivät tietenkään mahdu) ja on parempi kantaa painavana olalla, kun paksu hihna tukevampi. NF:ssa ohuet hihnat painautuvat ikävästi olalle.

   Poista
 4. Heips! Kävin himoamassa tuota mallia eilen, mutta toisella kuosilla. Uutena hinta onkin aika suolainen. Oletko vielä saanut myytyä tätä kauneutta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heini, laukku myyty pari viikkoa sitten. Pitääpä laittaa myyty tieto. Näitä kyllä liikkuu varsinkin tuolla FB kirppiksillä (Design Corner, Luxmerkkien Fleamarket, Laatumerkkien Fleamarket) ovat suljettuja ryhmiä, mutta voi laittaa hakemuksen sisäänpääsylle.

   Poista
  2. Heippa, minä olen laittamassa omaani myyntiin, kokoa pienempänä PM:nä tosin. Laita Heini Emilia viestiä jos kiinnostaa ninnumaaria@gmail.com :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.