torstai 21. tammikuuta 2016

Saint Laurent YSL

Olen tässä talven aikana myynyt useamman laukun pois vaatekaapistani. Muille maille vierahille on lähtenyt yksi Chanel, toinen Chanel odottaa maksua, yksi Louis Vuitton, yksi Longchamp, nyt tuo alla oleva Delightfull on myynnissä, joten yhdelle pienemmälle laukulle oli tarvetta. Kävin jo joulun jälkeen Della Margassa katsomassa minkälaisia laukkuja heiltä löytyisi alennuksella ja silmäni nappasivatkin heti tämän Yves Saint Laurentin harmaan pikkulaukun tarkemman tarkastelun alle.

Päätin samantien, että kun Chanelit on myyty niin käyn hakemassa tämän harmaahiirulaisen kotiin. Laukku oli jo mukanani Tallinnan kisamatkalla ja siihen mahtuu hyvin lompakko, puhelin, silmälasit ja pieni meikkilaukku. Laukkua voi myös kantaa useammalla tavalla, kun siinä on tuo kantokahva, ketjuhihna (joska saa myös irrotettua pois sekä hätätapauksessa myös kanto crossbodyna onnistuu (ainakin kevyempien vaatteiden kanssa).

Tässäpä tämä kaunotar sitten on:

2 kommenttia:

  1. Ooooh! Tää näyttää siltä samalta laukulta mikä mulla on haaveissa sitten ultimatelaukuks (ellei joku muu sit tuu eteen) Kerros, kuinka pitkä tuo pidempi hihna on? Meneeköhän crossbodyksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti mene kunnolla crossbodyksi, kesävaatteiden kanssakin jää tuonne kainalon alle :(

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.