keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Tallinnan kisamatka

Tänä vuonna varasin yöpymispaikaksi Nordic Hotel Forumin valmentajakolleekoiden suosituksesta. Olin jo vanannut alustavasti neljäViru hotellista, mutta löysin netistä Nordic hotelliin hyvän tarjouksen ja hinta olikin lähes 70€ halvempi kuin Virusta. Halusin yöpyä keskustassa vaikka kilpailut pidettiinkin kauenpana keskustasta, mutta keskustassa oli kiva kävellä ja tehdä ostoksia vapaa-ajalla.

Hotellin aula on tyylikäs ja yksinkertainen.


Aamiainen oli myös ihan toista verrattuna naapurihotellin tarjontaan. Ja parasta oli se, että kahvikuppi tultiin täyttämään pöytään :)
Huoneeni oli oikein mukava ja siisti. Ainoa mikä saattaa häiritä esim. kaverin kanssa yöpyessä on se, että tuo lasi-ikkuna ei kauheasti peitä näköalaa tuonne wc tiloihin.


Ensimmäisenä kisapäivänä kävin kävelemässä vanhassa kaupungissa. Pakkanen ja viima kävi kyllä luihin, mutta piristävä kävely kaiken kaikkiaan. Tykkään siitä, etä vanhat talot on entisöity eikä niitä ole purettu pois uusien tieltä. 
Torstai iltana kävin yhden luistelijani äidin kanssa illallisella italialaisessa Trattoria Massimo ravintolassa. Ravintolassa ei meidän lisäksi ollut yhtään asiakasta, mikä oli aika outoa, koska ruoka ravintolassa on todella hyvää eikä yhtään kallista. Tilasimme alkupalaksi ison alkupalalautasen jaettavksi, lasit viiniä ja lohipastaa pääruoaksi ja tämä kaikki maksoi 21 €/hlö.


Perjantain lounas maistui Rocca al Maren ostoskeskuksen lounaspaikassakin oikein maukkaalta.
Matkan asukuvia (kuvanlaatu on niin surkea tolla mun kännykällä) Tässä ostokset Tallinnasta. Karvaliivi löytyi alesta Stockmannilta, samoin ripsiväripakkaus ja Michael Kors tyttärelle syntymäpäivälahjaksi (voi olla, että äitikin sitä joskus lainailee), Niken tossuja olen moneen otteeseen katsellut ja nyt löytyivät hintaan 79€
2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan tyylikäs hotelli! Ja sinä taas niin tyylikkäänä ja ihanana myös :D <3

    VastaaPoista
  2. Tallinnassa on aina niin mukava käydä ja aah mitä herkkuja! Tuo liivi on mieletön!

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.