sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Hermès Clik-H rannekoru

Olen vuosikausia halunnut ostaa Hermèksen Clik- H rannekorun. Sovitin korua ensimmäisen kerran vuosi sitten lentokentällä,  kun odottelin jatkolentoa Münchenin lentokentällä, mutta silloin en sitä vielä raaskinut ostaa.

Ennen joulua huomasin facebookin Hermes sivulla myynnissä olevan oranssin H korun kultaisilla metalliosilla eli juuri sen mikä olikin mielessäni ensimmäisenä H koruna. Korun saavuttua tajusin, että olinkin ostanut korun ihanaa Anna- Sofialta, hän pitää blogia osoitteessa Style Plaza

Koru oli todella hyvässä kunnossa ja siitä muodostui heti uusi suosikkini. Clik- H malli on sellainen, että sen käyttöä ei juurikaan tunne ranteessaan eli täydellinen rannekoru: näyttävä, yksinkertainen, mutta huomaamaton käyttää.

Oranssin korun tunnuttua heti omalta, tilasin veronpalautusrahoilla vastaavan korun mustana hopeisilla metalliosilla. Kun tilaus oli lähtenyt Hermèksen verkkokauppaan huomasin Vestiaire Collective sivustolla, että siellä oli myynnissä musta-hopea H Clik leveän mallisena ja vieläpä kuitin kera. No nyt minulla on siis näitä koruja kolme kappaletta ja joka päivä ranteessa on joku näistä.

Hermèksen omasta nettikaupasta paketti saapuu kotiovellesi todella nopeasti, itsellä taisi mennä 2-3 päivää. Huomasin heidän sivuiltaan, että paraikaa heillä on yli 100€ ostoksiin ilmainen postitus. Suljetuilta Facebookin kirpputoreilta tekee myös välillä löytöjä niinkuin tein mielestäni tämän Hermèksen vyön kanssa. Lähes käyttämätön vyö ja mukana kaikki mitä liikkeestä ostettaessakin saat, ainoastaan hinta oli halvempi. Tätä vyötähän voi käyttää kaksipuoleisesti eli yhdellä ostolla saatkin kaksi vyötä (musta ja tummanruskea)
6 kommenttia:

 1. Rannekorut ovat kovin pieniä. Eivät käy ranteeseeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, näitähän on tosiaan kahta kokoa se GM on isompi, mutta eipä se tuota PM kokoa paljon suurempi ole.

   Poista
 2. Wau, upeita koruja ja toi vyö! Kirppareilta tekee välillä hyviä löytöjä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.