perjantai 15. huhtikuuta 2016

Vierailu House of Elliott showroom: lla

Ja voi tytöt ja pojat mikä House of Elliott showroom Meritullinkadulta löytyikään :) Kahdeksan naista ihasteli ensin kaunista kotia ja samalla upeaa maisemataulua, joka avautui Liisan olohuoneen ikkunoista.Liisa,  House of Elliott talon omistaja ja pääsuunnittelija aloitti tilaisuuden kertomalla hieman itsestään, lyhyesti siitä miten hän on ajautunut myymään helmiä, asumisestaan Pekingissä ja kerkesimme jopa käydä läpi korvan kauneusleikkauksen, kun Liisa etsi kadonnutta korvakoruaan olohuoneen matolta ;) Liisa on ihanan pirskahteleva ja kupliva niinkuin samppanja mitä pääsimmekin myöhemmin maistelemaan.

Liisa kertoi mielenkiintoisia tarinoita kuohuviinistä ja samppanjasta, Champagne viinimaakunnasta, leskeksi jääneistä viinitilallisisten vaimoista, kun miehet olivat kuolleet kellareissa poksahteleviin viinipullonkorkkeihin, munkkien viinikokeiluista. Maisteltuamme rose kuohuviinia siirryimme Taittinger samppanjaan. Liisalla olikin tästä viinitalosta paljon tietoa ja nauru kaikui naisten huulilta.

Samppanja pullohan avataan niin, että pyöritetään pulloa ei korkkia. Ja avauksesta pitää kuulua ainoastaan pieni sihahdus ei poksahdusta, se on junttimaista.


Samppanja tietoiskun jälkeen siirryimme ihastelemaan helmiä. Tiesittekö muuten, että keltaiset helmet ovat arvokkaimpia, sitten tulevat tummat Tahiti helmet ja vasta viimeisenä täysin valkoiset helmet. House of Elliottin helmet ovat aitoja viljeltyjä helmiä ja mynnissä löytyy aitoja helmikoruja muutamasta kympistä useaan tuhanteen.Toinen helminauha maksoi useita tuhansia ja toinen olikin sitten selkeästi halvempi, mutta maallikon silmään silti yhtä kaunis.


Kun pääsimme tekemään ostoksia viereiseen huoneeseen niin voi pyhä jysäys sitä kuhinaa, mitä korut naisissa aiheuttivatkaan ;)Olipa mukavaa, että myös Business Woman blogia pitävä blogiystävä pääsi paikalle <3


Minäkään en olisi mitään tarvinnut, mutta mukaan lähtivät riippuvat helmikorvakorut, kristalli kaula- ja rannenauha sekä säihkyvä diskopallo.


(keskimmäinen helminauhakin on House of Elliott mallistosta ja ostettu n. 7-8 v. sitten lentokentältä)


Tämä vaaleanpunainen kevättakki löytyi Zarasta.

Mikäli sinulla on kiva työ- tai naisporukka, tai järjestät esim. syntymäpäiväbileet tai vaikkapa polttarit niin suosittelen ottamaan yhteyttä http://www.houseofelliott.fi/champagne-shopping/  ja sopiman luxusiltapäivän tai illan hyvässä seurassa. Päivä ei maksa mitään joten sekään ei ole este mukavalle illalle tai iltapäivälle.

2 kommenttia:

  1. Moi, vähän aiheen vierestä: mistä ihana sininen takki joka päällä uusimmassa insta-kuvassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on Zarasta ja tämän kevään mallistoa, näin ainakin vielä viikko sitten Jumbon myymälässä. Nythän Zara toimittaa myös postimyynnitse :)

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.