torstai 16. maaliskuuta 2017

Yrittäjyyttä takana kaksi kuukautta

 Yrittäjän elämää on nyt takana kaksi kuukautta ja voin rehellisesti sanoa, että päivääkään en vaihtaisi pois :) On ihanaa kun voi itse päättää minkälainen seuraavasta työpäivästä muodostuu tai haluaako pitääkin seuraavan päivän vain vapaana ja tehden esim. kirjallisia töitä.  Ja saan silti tehdä sitä mitä valmennuksessa rakastan eli sitä valmennusta, ei mitään diipadaapaa, ei seuran kirjallisia töitä, ei kokouksissa istumista jne. Tietenkin taloutta pitää suunnitella hieman erilailla kun se varma kuukausipalkka ei napsahdakkaan tilille joka kuukauden 15. pvä, mutta se oma vapaus valita ja tehdä on jotain niin makeeta.

Minulla on muutamat vakiotunnit onneksi turvaamassa pienen osan kuukausiansiosta, mutta olen tehnyt sijaisuuksia myös päiväkodeissa ja kouluissa. Ja niitä hommia muuten riittää, joka aamu puhelin piippaa useampaa vapaata keikkaa jolle tarvittaisiin tekijä.

Kesäleirit työllistävät minut lähes koko kesän ajan, mutta eikös se kesälomakuukausi Etelä- Euroopassakin ole elokuu ;) ja sitäpaitsi koulujen alettua äkkilähtöjä aurinkoon saa tosi halvalla ja aika monesti ne helteet suomessakin alkavat vasta elokuussa.

Ei se mielikuva yrittäjyydestä silti mikään vaaleanpunainen ole niinkuin tämän päivän asuni.

takki- Beaumont
housut- Andiata
laukku ja huivi- LV
neule- Lindex
kengät- Timberland

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa ja arvostan kovasti <3 Hehkut muuten eli positiivinen valinta näkyy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, kyllä se hehku taitaa olla ihan ilta-auringon ansiota. Nyt ei voi edes "syyttää" kuplivaa :)
   Mutta tyytyväinen olen ratkaisuuni vaikka pankkitili huutaakin tyhjyyttään maksettuani kaiken maailman yrittäjän vakuutukset ja eläkkeet.

   Poista
 2. Ihana asu!
  Ja pastellit pukee sua. Olisi ihana nähdä <3

  Henna
  www.stoori.fi/pakkomielteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna. Ja niin että nähdään ajan kanssa ja Classic pizzaa :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.