maanantai 1. helmikuuta 2021

Toffelit

 

Jokainen on varmasti jossain vaiheessa elämäänsä omistanut huopatossut. Itselläni ne olivat pitkävartiset, punaiset ja mustalla pohjalla. Ja kun oli oikein kova pakkanen niin jalkoihin sai laittaa huopikkaat, niin ihanan lämpimät mutta samalla niin liukkaat. 

 No nyt on huopatossut viety Luxus levelille. Näin Toffelit ensimmäisen kerran Jutta Larmin insta tilillä ja saman tien klikkasin Toffelin sivut auki ja laitoin viestiä Veronikalle. 

Pääsin tutustumaan Veronikaan (on muuten niin herttainen ja sydämellinen nainen). Jutustelun ja teen juonnin ohessa Veronika kertoi itsestään ja Toffeli ideasta. Veronika on kotoisin Tallinnasta ja asunut suomessa n. 15 vuotta. Veronika on koulutukseltaan kosmetologi ja aina tykännyt tehdä kauniita asioita käsityönä. Aiemmin hän valmisti keramiikkaa miehensä kanssa Virossa (esim. kynttilöitä ja nahkatauluja). Ensimmäiset Toffelin protyypin Veronika löysi tutun kautta ja tämä tuttu oli ostanut kengät Saksasta. Veronika teki parannuksia mm. kantapäähän, pohjan valintaan, yläreunan ompelutapaan, huovan ja kengän laatuun. Veronika on patennoinut Toffeli merkin. Ja tällä hetkellä kenkiä voi tilata vain netin kautta, mutta toivotaan että tulevaisuudessa toffeleita saisi ostaa pienistä vaateputiikeista. 

 Toffelin 100 % villahuopa tulee ulkomailta ja pohja tulee Italiasta. Itse kengät Veronika tekee omassa kodissaan kahdella erilaisella ompelukoneella. Ja hänen miehensä liimaa alakerran työtilassa Toffeleihin pohjat eli tämä on todellinen perheyritys. Jokainen Toffeli pari valmistetaan siis tilauksesta ja asiakas voi valita Toffeliinsa aidot karvatupsut aidolla tai tekokarvalla. Samoin läppään voi valita aidon Swarovskin kristallin tai helminapin. Myös pienempiä helmiä voi valita läppäosaan. Tämä harakka valitsi tietenkin Swarovskia :)

 Olen nyt käyttänyt Toffeleita muutaman viikon ajan ja on ollut ihana huomata kuinka pohja ei todellakaan ole yhtään liukas. Varsinkin kun tuo 56 kg Berni päättää välillä ulkolenkillä matkan suunnan ja vauhdin. Olen  käyttänyt Toffeleita myös ihan paljaan jalan kanssa ja ai että ovat lämpimät. On ollut hauska huomata kuinka ulkona liikkuessani ohikulkijoiden katse kääntyy Toffeleihin ja saan joka kerta ihannoivia katseita ja kysymyksiä. Kenkä on myös tietenkin pehmennyt käytössä. Odotan niin tuota nauhallista maiharimallia jonka Veronika saa pian tuotantoon.

Mikäli haluat tilata omat Verkkokauppa  (linkki aukeaa Toffelit verkkokaupan sivuille) niin laita viestiä Veronikalle ja mainitsemalla Mankan instagramin tai blogin niin saat -10 % Toffeleiden hinnasta pois.

Toffelit saatu yhteistyönä.
Alla olevassa kuvassa kuvaa pohjasta, Toffelin kaavoista ja erivärisistä koristetupsuista.
Itse mestari <3
Veronika työn touhussa 

Toffeleihin on mahdollisuus valita useita eri värivaihtoehtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.